Hidroizolacija terase i balkona

Površinom uglavnom mali, balkoni i terase su zahtjevni dijelovi objekta koji su učestalo izloženi vremenskim utjecajima. Uobičajni i dobro poznati pristup izrade hidroizolacije ugradnjom bitumenskih traka (ljepenke), u doba novih hidroizolacijskih tehnologija, ne jamči trajnost. Tvrtka G.R.B. d.o.o. Karlovac iz tog razloga počinje primjenjivati te novo razvijene tehnologije izvedbe hidroizolacija terasa i balkona kako bi investitorima osigurali kvalitetno i dugotrajno rješenje protiv vlage na koje dajemo garanciju u trajanju od 10 godina.

hidroizolacija terasa i balkona
Primjer hidroizolacije terase / balkona u Karlovcu.

Hidroizolacija terase i balkona - s kojim materijalom?

Koristimo materijale poput PVC membrana, pa sve do fleksibilnih materijala poput cementnih mortova, i sl., na koje se može postavljati bilo kakva završna obloga poput keramičkih pločica ili kamena, što kod tradicionalne hidroizolacije terasa i balkona s bitumenskom ljepenkom nije moguće.

Također, specijalisti smo i za sanaciju postojećih hidroizolacija terasa i balkona koja je loše izvedena i to na način da ne razbijamo postojeće slojeve, već upotrijebimo neki od transparetnih premaza iz ponude TECNOPOL grupe čiji smo ovlašteni distributer za područje Republike Hrvatske. Transparentni premazi osiguravaju očuvanje postojećih slojeva balkona ili terase, uz smanjene troškove popravka.

Hidroizolacija terase i balkona uz rješenja naših stručnjaka više ne mora predstavljati problem. Obratite nam se s povjerenjem i provjerite zašto smo vodeći stručnjak za hidroizolaciju terasa i balkona na području Republike Hrvatske.

Koliko košta hidroizolacija terase ili balkona?

Pošaljite nam upit sa svojim podacima i naši djelatnici napravit će Vam ponudu za hidroizolaciju Vaše terase ili balkona uz garanciju od 10 godina.

Niste sigurni? Pogledajte naše projekte.

grb karlovac

KVALITETA KOJA TRAJE.

Newsletter