GRB Karlovac

AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu

Ovim certifikatom Bisnode Hrvatska potvrđuje da je subjekt postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti te spada u razred visoke bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj. Poslovni subjekt zadovoljava kriterije bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu te spada među najpouzdanije hrvatske poslovne subjekte koji imaju pravo korištenja međunarodno priznatog statusa AAA kao simbola standarda bonitetne izvrsnosti.

Poduzeća sa statusom bonitetne izvrsnosti posluju izvrsno, a vjerojatnost za ulazak u jedan od negativnih događaja u sljedećih 12 mjeseci je izrazito niska:

  • stečaj, predstečajna nagodba ili likvidacija (vjerojatnost manja od 0,08%),
  • brisanje subjekta iz poslovnog registra (vjerojatnost manja od 0,81%),
  • neprekidna blokada transakcijskih računa više od 60 dana ili više od 90 dana sa prekidima (vjerojatnost manja od 0,41%).

 

Subjekti sa ocjenom bonitetne izvrsnosti AAA imaju vjerojatnost od 98% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u idućoj poslovnoj godini.

Ponosni smo na to da i  u ovim izazovnim vremenima ostvarujemo vrhunske poslovne rezultate te
zahvaljujemo svim našim Naručiteljima te poslovnim partnerima na  uspješnoj suradnji! 

Podijelite s drugima:
GRB Karlovac Hidroizolacija ravnog krova

Što je to program G.R.B. PROTECT?

G.R.B. PROTECT je naša inovativna usluga  koja klijentima, odnosno investitorima, osigurava produljenje vijeka trajanja njihova ravnog krova i do 30 godina.

Dvostruka inspekcijska ekipa obavlja sveobuhvatnu inspekciju dokumentiranu fotografijama, pružajući   potpune izvještaje i prijedloge za sve potrebne radove.

Korisnici G.R.B. PROTECT  programa također dobivaju dodatne usluge preventivne održavanja uz dodatnu korist proaktivnog očuvanja životnog ciklusa  ravnog  krova. Ove mjere mogu pomoći u održavanju originalnog jamstva proizvođača hidroizolacijske membrane.

Pored navedenih opcija, G.R.B. PROTECT program može se prilagoditi kako bi odgovarao bilo kojem proračunu, bilo kojoj veličini objekta i bilo kojem zahtjevu.

Za više informacija, kontaktirajte nas!

Podijelite s drugima:
GRB KARLOVAC
GRB Karlovac Hidroizolacija ravnog krova

Iz medija: krov DC Rojc u Puli završen mjesec dana prije roka

Radovi na sanaciji krova Društvenog centra Rojc, kojeg je upravitelj Castrum Pula 97 d.o.o., još je jedno značajno ulaganje Grada Pule u objekt izgrađen davne 1870. godine kroz koji dnevno prođe između 400 i 650 članova udruga civilnog društva i posjetitelja, a taj se broj vikendom udvostručuje pa tako mjesečno u Rojcu boravi i do 15.000 ljudi.

Sanacija krova po posljednjoj – 3.fazi koja je obuhvatila južni, centralni i jugozapadni dio krova DC Rojc ukupne površine 1.400 m2, završena je gotovo mjesec dana prije ugovorenog roka čime je, zajedno s prethodnim fazama, u cijelosti saniran krov Društvenog centra Rojc ukupne površine 4.250 m2.

ravni krov DC Rojc

 

To znači  da je postavljena kompletna termoizolacija krova, ugrađena   PVC membrana, provedena sanacija krovnoga vijenca unutarnjeg dijela i izrađeni su limenih opšavi oko dimnjaka.

Za prethodne kao i za ovu fazu sanacije, Castrum Pula 97 d.o.o. je, po dobivenoj suglasnosti od strane Grada Pule, proveo otvoreni postupak javne nabave te je za izvođača radova izabrano društvo G.R.B. d.o.o. iz Karlovca dok je poslove stručnog nadzora obavila pulska tvrtka ANNO DOMINI d.o.o..

„U kompletnu obnovu krova Grad Pula uložio je 3,2 milijuna kuna i time osigurao korisnicima i udrugama, kojih u ovoj bivšoj vojarni Karlo Rojc djeluje više od stotinjak, znatno bolje uvjete boravka i rada. Intencija Grada Pule, kao vlasnika, i Castruma kao upravitelja je dakako nastaviti ulagati u objekt u kojem udruge svojim radom doprinose zajednici ali isto tako kroz razne programe biti im potpora i podrška u njihovom radu“ naglasio je Aleksandar Matić pročelnik Ureda Grada i direktor Castrum Pula 97 d.o.o..

Kada se govori o Društvenom centru Rojc, istaknimo da je riječ o zgradi ukupne površine 16.739 m2, s četiri etaže smještene na južnom djelu i pet na sjevernom, međusobno povezane bočnim hodnicima, a u kojoj su smještene brojne udruge raznih profila i djelovanja.

Osim uređenja krova zgrade, kroz prethodno razdoblje izvršila su se i brojna druga ulaganja. Unutarnji i vanjski prostor kroz uređenje je pratilo potrebe korisnika te su uređeni sanitarni prostori, provedene potrebne instalacije, izvedeni zidarski i staklarski radovi u zajedničkim prostorijama i još niz ostalih redovnih i izvanrednih aktivnosti održavanja i dotjerivanja u funkcionalnom i estetskom smislu. Uređen je i okoliš, postavljena vanjska rasvjeta i video nadzor te organizirana čuvarska služba i služba za održavanje zajedničkih prostorija. Dodatno, za hladan pogon i pričuvu za DC Rojc Grad Pula godišnje osigura oko 1 milijun kuna.

ravni krov grb

Sve navedeno kao i buduća ulaganja koja će se planirati, još jednom potvrđuje kako Grad Pula zajedno s upraviteljem zgrade kontinuirano vodi brigu o potrebama korisnika s kojima se, u svim segmentima njihova djelovanja preko nadležnog Upravnog odjela za kulturu provodi iznimno kvalitetna i konstruktivna suradnja.

 

ČLANAK JE U POTPUNOSTI PRENESEN S PORTALA: ISTRAIN.hr

 

Podijelite s drugima:

grb karlovac

RAVNI KROV ZA BUDUĆNOST.