IKO POYMERIC

OVO JE NAŠA PRIČA

Tvrtka smo specijalizirana za ugradnju visokokvalitetnih premium hidroizolacijskih sustava ravnih krovova koja posluje od 1999. godine na području cijele Republike Hrvatske. Nudimo iznimno kvalitetnu i  pouzdanu uslugu po fer cijeni  koju su prepoznali brojni investitori te upravitelji zgrada za koje redovito vršimo sanacije i održavanja postojećih hidroizolacija ravnih krovova. Posjedujemo sve potrebne alate kao i stručan tim zaposlenika za izvođenje radova visoke kvalitete na koje dajemo garanciju u trajanju od  najmanje 10 godina.

Jedina smo tvrtka u Republici Hrvatskoj koja investitorima može ponuditi  20 godina garancije na tehnološki najnaprednije TPE membrane za koje jedini u Hrvatskoj posjedujemo certifikat izdan od strane tvrtke IKO Polymeric o osposobljenosti za ugradnju istih.

0

m2 godišnje

0

Godina iskustva

0

Zaposlenika

Naši zaposlenici

Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, za ostvarenje poslovnih ciljeva od presudnog značaja su naši zaposlenici.
Inovativnost, poduzetnost i želja za pobjedom ključne su vrijednosti naše tvrtke. U međuljudskim odnosima zaposlenika naše tvrtke cijeni se timski rad, poštovanje i povjerenje.

 

Kvaliteta izvedenih radova

U doba velike i nelojalne tržišne konkurencije u građevinskom sektoru, G.R.B. d.o.o. Karlovac se nastoji izdvojiti iz te mase vrlo visokom kvalitetom izvedenih hidroizolaterskih radova te smo jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je u mogućnosti Investitorima ponuditi 20 godina garancije na ravni krov!

 

Poslovna etika

Poštenje i odgovornost naša su glavna obilježja. Garantiramo Vam kvalitetnu uslugu iza koje odgovorno stojimo.

PROJEKTI NA KOJIMA SMO RADILI

Ustrajnim i napornim radom, redovitom edukacijom naših cjenjenih zaposlenika, kao i korištenjem visokokvalitetnih premium hidroizolacijskih materijala, postižemo  velike uspjehe na koje smo izrazito ponosni. U nastavku ćete pronaći dio naših refererentnih projekata s kojima se ponosimo.

Obavezni podaci o tvrtki:

Društvo G.R.B. d.o.o., Braće Gojak 100, 47000 Karlovac, je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, stalna služba u Karlovcu, MBS: 020028501 | OIB: 68915646131
IBAN: HR0923600001102568847, SWIFT: ZABAHR2X za redovno poslovanje vodi se kod Zagrebačke Banke d.d., Trg Bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb.
Temeljni kapital 21.200 kuna uplaćen u cijelosti | Članovi društva: ing. Branislav Grabovac, direktor, Emina Grabovac, prokurist

grb karlovac

KVALITETA KOJA TRAJE.

Newsletter