UPOZNAJTE NAS

Tvrtka smo specijalizirana za ugradnju visokokvalitetnih premium hidroizolacijskih sustava ravnih krovova koja posluje od 1999. godine na području cijele Republike Hrvatske. Nudimo iznimno kvalitetnu uslugu po fer cijeni.
Posjedujemo sve potrebne alate kao i stručan tim zaposlenika za izvođenje radova visoke kvalitete na što smo izrazito ponosni.

Također, jedina smo tvrtka u Republici Hrvatskoj koja ima ovlaštenje za rad s premium IKO PVC membranama za ravne krovove proizvođača IKO Polymeric iz Engleske, a čiji je očekivani vijek trajanja prema BBA  (British Board of Agrément)  testu do 35 godina uz uvjet redovnog održavanja sukladno uputstvima proizvođača materijala.

0

Godine postojanja

0+

m2 krovova

0+

PROJEKATA

Naši zaposlenici

Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, za ostvarenje poslovnih ciljeva od presudnog značaja su naši zaposlenici.
Inovativnost i želja za pobjedom ključne su vrijednosti. U međuljudskim odnosima zaposlenika naše tvrtke cijeni se timski rad, poštovanje i povjerenje.

Kvaliteta izvedenih radova

U doba velike i nelojalne tržišne konkurencije u sektoru, nastojimo se  izdvojiti iz mase vrlo visokom kvalitetom izvedenih hidroizolaterskih radova.
Dokaz toj tvrdnji je i činjenica kako ravni krov na stambenoj zgradi u Karlovcu, kojeg smo "hidroizolirali"  PVC membranom 1999. godine i danas, nakon dvadeset godina i dalje "drži vodu"!

Poslovna etika

Poštenje i odgovornost naša su glavna obilježja.

NAŠE REFERENCE / PROJEKTI

Ustrajnim i napornim radom, redovitom edukacijom naših cjenjenih zaposlenika, kao i korištenjem visokokvalitetnih premium hidroizolacijskih materijala, postižemo velike uspjehe na koje smo izrazito ponosni. U nastavku ćete pronaći dio naših referentnih projekata.

Obavezni podaci o tvrtki:

Društvo G.R.B. d.o.o., Braće Gojak 100, 47000 Karlovac, je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, stalna služba u Karlovcu, MBS: 020028501 | OIB: 68915646131
IBAN: HR0923600001102568847, SWIFT: ZABAHR2X za redovno poslovanje vodi se kod Zagrebačke Banke d.d., Trg Bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb.
Temeljni kapital 21.200 kuna uplaćen u cijelosti | Članovi društva: ing. Branislav Grabovac, direktor, Emina Grabovac, prokurist

KONTAKTIRAJTE NAS!

grb karlovac

RAVNI KROV ZA BUDUĆNOST