GRB Karlovac

Potpisan ugovor o sponzorstvu Nogometnog kluba “Karlovac 1919”

Ugovor o sponzorstvu u prostorijama Nogometnog kluba “Karlovac 1919” potpisali su Branimir Grabovac, ispred karlovačke tvrtke G.R.B. i predsjednik kluba Matija Furač.

“Zahvaljujem se našem novom partneru, karlovačkoj tvrtki G.R.B. d.o.o. koja je specijalizirana za ugradnju hidroizolacijskih sustava ravnih krovova te posluje na području cijele Hrvatske, na ukazanom povjerenju. Unatoč zahtjevnoj situaciji, klub nastavlja širiti krugove suradnje. Sve dosadašnje sponzore i one nove posebno cijenimo što nam je znak da je ono što radimo prepoznato od strane naših partnera”, kazao je predsjednik kluba Matija Furač.

Predstavnik tvrtke G.R.B. Branimir Grabovac istaknuo je zadovoljstvo što mogu pomoći razvoju nogometa u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

“Ponosni smo na sklapanje partnerstva s Nogometnim klubom “Karlovac 1919” unatoč izazovnim vremenima i za sport i za gospodarstvo. Kao izvorno karlovačka tvrtka koja djeluje na području cijele Republike Hrvatske, osjetili smo potrebu podržati našu lokalnu sportsku zajednicu. Sigurni smo kako će ovo partnerstvo doprinijeti upravo daljnjem razvoju kluba i nogometa u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. U vremenima poput ovih, rađaju se veliki uspjesi, a vjerujemo da tim smjerom ide i klub zajedno s upravom i mladim karlovačkim nogometnim nadama”, kazao je Branimir Grabovac.

http://nk-karlovac1919.hr/2021/05/10/potpisan-ugovor-s-tvrtkom-g-r-b/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Prev

Zašto održavanje ravnog krova ipak nije trošak, već investicija?

Next

Sanacija ravnog krova zdravstene stanice u Čavlima