Činimo razliku - naše jamstvo je prvoklasno i jedinstveno; pokriva i rad i materijal.

Ravni krovovi često dolaze s jamstvom proizvođača i/ili jamstvom izvođača od 10 godina. Standardno jamstvo proizvođača pokriva samo hidroizolacijsku membranu, a jamstvo izvođača pokriva rad. Međutim, postoji caka s odvojenim jamstvima za ravni krov: ako imate problem s krovom, morat ćete zasebno surađivati s proizvođačem i izvođačem kako biste utvrdili tko je odgovoran za njegovo popravljanje. A to traje. A nekad nije niti moguće realizirati, jer primjerice; izvođač nije ovlašten od strane istog proizvođača da ugrađuje materijal!

Obzirom na činjenicu da smo ovlašteni zastupnik tvrtke IB ROOF Systems, a naša najstarija IB PVC referenca u Hrvatskoj danas je stara punih 25 godina - svojim klijentima omogućili smo da za svaki kvadratni metar ugrađene IB PVC membrane garantiramo najdulje i najtransparentnije na tržištu. Jamstveni rok traje do 20 godina, ovisi o debljini ugrađene hidroizolacijske membrane te vrsti objekta, a pokriva baš sve - i rad i materijal!

Ako ikada naiđete na problem s ravnim krovom kojeg smo mi radili, sve što trebate učiniti je nazvati nas i mi ćemo to riješiti. Naš tim za korisničku podršku upravljat će svime interno, pružajući iskustvo jamstvenih zahtjeva bez muke i ikakvih caka.

Kako su naša prilagođena jamstva za ravni krov prilagođena mojim potrebama?

S 25 godina iskustva u zaštiti ravnih krovova diljem Hrvatske, razumijemo jedinstvene potrebe za pokrivanjem gotovo svake industrije i klimatske zone. Naš tim će razmotriti funkcije i zahtjeve vaše zgrade, promet na krovu, lokalne vremenske prilike i druge čimbenike kako bi vam pomogao formulirati prilagođeno jamstvo za krov prilagođeno vašem specifičnom objektu, s opcijama dužine i strukture koje osiguravaju zadovoljenje vaših potreba!

Najbolje pitanje; zašto odabrati nas?

Odabir izvođača koji nudi jamstvo na svoj rad i materijal ključan je za vaš mir i dugovječnost vašeg ravnog krova. Renomirana tvrtka koja stoji iza svog rada, ali i ugrađenog materijala, dokazuje svoju predanost zadovoljstvu kupaca i kvalitetnoj izvedbi. Mi smo ponosni na svoj rad i nudimo najdulje jamstvo na hrvatskom tržištu. Ne pristajte na ništa manje od najboljeg kada je u pitanju zaštita vaše investicije - odaberite naše usluge i rješenja već za svoj idući projekt.

ZATRAŽITE PONUDU ZA IZVOĐENJE RADOVA!