Hidroizolacija ravnog krova

Zašto održavanje ravnog krova ipak nije trošak, već investicija?

Menadžeri i upravitelji objekata često su pod pritiskom kako bi što više smanjili troškove održavanja objekta. Najčešće je rješenje rezanje troškova elemenata objekta koji nisu „hitni“ – poput redovitog preventivnog održavanja ravnog krova.

Ako ravni krov ne curi, “može” pričekati, zar ne?

Iako se održavanje ravnog krova u trenutku ne čini važnim, prolongiranje održavanja dugoročno može prouzročiti puno veći financijski izdatak i to baš u trenutku kada ga najmanje očekujete.
Stoga, ipak nije preporuka smanjivati troškove održavanja zgrade na način se zapostavi održavanje ravnog krova.

Zašto preventivno održavanje ravnog krova ipak nije trošak, već investicija?

Zamišljajte ravni krov svog objekta poput automobila: ako nikada ne biste promijenili ulje, motor automobila bi se pokvario puno brže nego da ste ga redovno održavali.
Imali biste veći financijski trošak zbog plaćanja velikih popravaka ili kupnje novog automobila puno prije nego što ste planirali. Isto vrijedi i za ravni krov vašeg objekta; redovitim održavanjem krova spriječit ćete sanaciju ravnog krova prije nego što je potrebno, što je  dugoročno najisplativije.

Prevencija i održavanje je lakše i jeftinije nego što se čini

Program održavanja ravnog krova poput G.R.B. PROTECT dugoročno je isplativo i lako, bez obzira na početne troškove i papirologiju. Sjetite se samo primjera automobila i mijenjanja motornog ulja – ne trebamo više ništa dodati. Isto je i sa ravnim krovovima.

Koliko košta G.R.B. PROTECT program održavanja ravnog krova?

Trošak koštanja G.R.B. PROTECT programa obično se kalkulira na temelju veličine površine ravnog krova, udaljenosti i broju godišnjih održavanja. Za točnu cijenu i ponudu, predlažemo da nam pošaljete upit putem kontakt forme.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Prev

PVC membrana je i dalje odlično rješenje za ravni krov!

Pokrivanje šljunkom - GRB Hidroizolacija
Next

Studija slučaja: sanacija ravnog krova zgrade IB-PVC membranom

grb logo