Jeste li znali da se s pravilnim održavanjem ravnog krova...

...može produljiti njegovo trajanje i do 30 godina?

 

U nastavku ovog teksta otkrit ćemo Vam kako!

 

održavanje ravnog krova

Najbolji način produžetka životnog vijeka vašeg ravnog  krova je sveobuhvatni plan održavanja krova.

Dobro održavani krov može trajati mnogo godina od prvotnog jamstvenog razdoblja, a svakako je svima jasno da se svaka šteta koja se ne otkrije na vrijeme, može pretočiti u katastrofu epskih razmjera koja će zasigurno naštetiti financijama vlasnika objekta.

Vlasnici objekata koji vode računa o svom objektu te pogotovo o svojim financijama znaju da održavanje ravnog krova nije trošak, već višestruko isplativa investicija u koju se isplati uložiti novac.

Tvrtka G.R.B. d.o.o. Karlovac  dug niz godina vrši održavanja ravnih krovova za brojne kompanije iz trgovačkih, skladišnih, transportnih  te drugih djelatnosti.

Koliko često treba pregledavati ravni krov?

Optimalno, ravni krov treba pregledati najmanje dva puta godišnje, obično u proljeće i jesen. Većina jamstva za krovne sustave imaju posebne smjernice za održavanje krovišta koje treba slijediti kako bi jamstvo vrijedilo. U nekim slučajevima, upis u kvalificirani plan komercijalnog održavanja krova može zapravo produljiti   jamstvo izvođača.

Zatražite besplatnu ponudu ODMAH

Preventivno održavanje je uvijek najjeftinije, ma  koliko god koštalo!

Osim redovitih inspekcija, održavanja i popravaka, postoje stvari koje vlasnici objekata mogu učiniti kako bi produžili vijek trajanja njihovih ravnih  krovova.

Svi radnici koji imaju pristup krovu trebaju slijediti opće mjere predostrožnosti, poput zabrane pušenja na krovu, hodanja samo na određenim stazama za šetnju, , čišćenja smeća oko odvoda, i dr.

održavanje ravnog krova

Kako uspostaviti plan održavanja ravnog krova?

Dokumentiranje povijesti krova neophodno je za uspješan komercijalni plan održavanja krova. Lijepo je zadržati i digitalnu kopiju i tiskanu kopiju svih potrebnih dokumenata, koji bi trebali uključivati originalne specifikacije krova, crteže i prijedloge, jamstvene dokumente i evidencije svih krovnih promjena, izmjene  i popravke.

Početni pregled krova za komercijalni plan održavanja krova

Početni sveobuhvatni krovni pregled, uključujući analizu energetske učinkovitosti, pruža čvrsti temelj na početku novog programa održavanja ravnih krovova u Hrvatskoj.

Istraživanje treba sadržavati detaljno izvješće o trenutnom stanju krova, dobi i veličini krova, te o vrsti krovnog sustava koji je prisutan. Svaki faktor koji utječe na postojeće ili buduće krovne uvjete, kao što su položaj i vrsta pristupnih portala, broj i smještaj puteva, prevladavajući čimbenici okoline i korištenje zgrade, neprocjenjivi su kada se radi o uspostavi uspješnog plana komercijalnog održavanja krova.

Vrijedni razlozi za upis u Program održavanja ravnih krovova - G.R.B. PROTECT

Budući da je  ravni  krov mnogo složeniji i tehnički nego što se čini, najbolji način zaštite investicije je zaposliti stručnjaka za krovove kao što je tvrtka G.R.B. d.o.o. Karlovac, a ne predati odgovornost za ravni krov na  upravitelja objekta.

Tvrtka G.R.B. d.o.o. Karlovac pomaže svojim klijentima / investitorima u  donošenju dobrih odluka o popravcima i održavanju ravnog krova. Koristimo najsuvremenije termografske uređaje koji mogu otkriti potencijalne propuste prije nego što postanu vidljivi.

Naš je cilj zadržati vaš krov u vrhunskom stanju kako biste mogli bezbrižno voditi svoje poslovanje, na suhom i sigurnom.

 

Što je to program G.R.B. PROTECT?

G.R.B. PROTECT je inovativna usluga tvrtke G.R.B. d.o.o. Karlovac koja  klijentima, odnosno investitorima, osigurava produljenje vijeka trajanja njihova ravnog krova do 30 godina.

Dvotimska ekipa obavlja sveobuhvatnu inspekciju dokumentiranu fotografijama, pružajući potpune izvještaje i prijedloge za sve potrebne radove.

Korisnici G.R.B. PROTECT  programa također dobivaju dodatne usluge preventivne održavanja uz dodatnu korist proaktivno očuvanja životnog ciklusa ravnog  krova.

Pored navedenih opcija, G.R.B. PROTECT program može se prilagoditi kako bi odgovarao bilo kojem proračunu,  veličini objekta ili bilo kojem daljnjem zahtjevu.

Za više informacija o G.R.B. PROTECT programu, molimo  da ispunite donji formular s potrebnim informacijama, te ćemo Vas ubrzo kontaktirati!

ZATRAŽITE PONUDU ZA G.R.B. PROTECT PROGRAM!

Vaš upit  bit će zaprimljen odmah po pritisku gumba "Pošaljite upit" bez dodatne obavijesti za Vas kao pošiljatelja zahtjeva. Odgovor ćete zaprimiti u roku od 2 radna dana.

grb karlovac

RAVNI KROV ZA BUDUĆNOST.